Nieuws

Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor de 10e editie van OpdePedalen en de 4e editie van OpdeVoeten.

Deelnemers

Hier ziet u een lijst van alle actieve deelnemers. Klik op de naam van een deelnemer om meer informatie te krijgen, en in de blogposts te lezen hoe de uitdaging verloopt.

Motto:
"Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan."
 
Meer over Jeannine van den Boer...
Motto:
"Een troost bij een groot verdriet. Dit mag een ouder van een vlinderkindje niet ontnomen worden"
 
Meer over Lisette Bouman...
Motto:
"Ik heb gezien hoeveel steun het werk van MaM betekent voor de ouders en nabestaanden. Ik draag graag mijn steentje bij om ervoor te zorgen dat dit werk voortgezet kan worden. En uiteraard fiets ik naar boven om een kaarsje te branden voor Timur* en Djordy* en alle andere vlinderkindjes"
 
Meer over Mariska Groothoff...
Motto:
"Voor Hank en ieder ander die het helaas nodig heeft, ga ik de berg op. En om Make A Memory te steunen, die dit geweldige werk doen. Toen wij in januari 2017 Hank moesten laten gaan werd ons gevraagd of Make A Memory mocht komen om foto's te maken. Op dat moment staat je hoofd er echt niet naar, maar we hadden geweldige verpleegkundigen die ons overtuigden om het wel te doen. Ze zeiden ook als je het niet voor je zelf doet, doe het dan voor jullie andere kinderen. Achteraf zijn wij heel blij dat we hebben ingestemd. Het zijn hele mooie foto's geworden die helpen bij de verwerking van dit ongelooflijke verdriet. En omdat dit belangrijke werk door moet kunnen gaan, om ook in de toekomst troost te bieden aan gezinnen die er mogelijk nog mee te maken krijgen."
 
Meer over Metrien Heinen...
Motto:
"Om het mooie werk door te laten gaan van make a memory. Ik fiets dit jaar weer naar boven voor ons manneke Timur. "
 
Meer over Bart Jansen...
Motto:
"De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken” Voor Make A Memory wil ik ook graag mijn steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat zij nog lang door kunnen gaan met dit goede doel. Zelf ervaar ik het als een gemis om geen tastbare herinneringen te hebben van ons zoontje Damy, des te mooier is het dat die mogelijkheid er nu wel is."
 
Meer over Monique Kleinlugtenbeld...
Motto:
"“Wat je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt” Om een stukje dichterbij Luc te zijn en om een bijdrage te leveren aan het waardevolle werk dat Stichting Make a Memory verricht, nu en in de toekomst! "
 
Meer over Karin Nijsink-Dam...
Motto:
"Ieder kind is een portret waard!"
 
Meer over Ed van Schaik...
Motto:
"Mijn reis gaat terug in 2015 toen er een bult werd ontdekt bij mijn toen 15 jarige zoon Danchel. Al gauw werd het duidelijk dat het om kanker ging en we belandden in jaar van hoop en angst. Nadat hij een beenmergtransplantatie kreeg op 17 mei 2016 overleed hij op 31 mei net 16 jaar mogen geworden. Nu bijna 3 jaar later voelt mijn moederhart pas zijn gemis het ergst. Een onmogelijke taak is mij toebedeeld. Onze laatste momenten zijn mij het dierbaarste. De laatste fotos met zijn zusje en broertje.. Iets tastbaars.. Mijn hart huilt en lacht tegelijk bij deze foto's. Elk jaar wil ik mij sportief inzetten voor een goed doel. Nadat ik mij voor cliniclowns fight cancer en kika had ingezet met mooie resultaten kwam MAKE A MEMORY op mijn pad via mijn werk als personal trainer. Mijn klant die hart heeft voor deze geweldige stichting vertelde mij over MAKE A MEMORY en toen wist ik het meteen! Ik ga mij inzetten samen met een team sterk, om al deze getroffen ouders het laatste mooie en tastbare te geven na het verlies van hun dierbare kind. Mijn team en ik willen deze berg zoveel mogelijk rennend uitlopen. Een flinke zware uitdaging maar ach, niks vergeleken met wat mijn zoon moest doorstaan. Deze fysieke en mentale uitdaging is hij waard!"
 
Meer over Sarah Verhoeven...
Motto:
"3x scheepsrecht! Ook dit keer weer de Ventoux beklimmen voor het geweldige werk van Make a Memory!"
 
Meer over Tim van Woudenberg...