Nieuws

Vanaf vandaag kan er ingeschreven worden voor de 9e editie van OpdePedalen en de 3e editie van OpdeVoeten.

Persoonlijke pagina van:

Frank Giesbers

frank.giesbers's picture
Woonplaats: Veghel
Motto:
"Door me voor Make a Memory in te zetten, kan ik hopelijk toekomstige ouders, die zoiets verschrikkelijks meemaken, steun bieden. Natuurlijk zorgen de fotograven en Make a Memory voor de steun, maar ze kunnen het niet alleen."

BLOG

18-07-2018 16:20
Nog 68 dagen

Vanaf morgen nog 68 dagen en dan gaan we de Mont Ventoux beklimmen.

Wat doet het weer daar in de alpen? Wordt het bloedheet of gaat het regenen en hoe staat de wind. Allemaal dingen die je niet in de hand hebt, en waar je je dus niet te druk over moet maken.

Waar ik wel invloed op heb, is hoeveel ik getraind heb vooraf en of ik het sponsorgeld binnen heb voor deelname. Het gaat de goede kant op, maar team Memory4Lars kan nog wel wat gebruiken, dus als je mij en/of mijn zus Carli wil steunen, maar heel graag.

Waar ik trouwens ook invloed op heb, is met welk verzet ik deze berg ga beklimmen. Omdat dit voor mij onbekend terrein is, ga ik uit van wat anderen zeggen, maar dan nog is het gissen.

Ach, een beetje onzekerheid houdt het spannend.

04-01-2018 16:07
Ingeschreven

Zo, ik heb me ingeschreven. Nu nog zorgen dat ik het sponsorgeld binnen haal en natuurlijk moet ik ook trainen, maar dat doe ik graag, dus dat is niet het moeilijke gedeelte.

Ik heb wel nog nooit een col beklommen, dus weet ik niet wat me te wachten staat, maar dat maakt de uitdaging des te groter.

Tot de volgende keer, en hopelijk steunen jullie mij om Make a Memory te steunen en daardoor weer de ouders die zoiets verschrikkelijks mee (zullen) maken. Wij zijn helaas ervaringsdeskundigen.