In 2013 kwamen wij in aanraking met Stichting Make a Memory nadat onze dochter stilgeboren werd. Nog steeds hebben wij geen woorden voor wat de stichting voor ons betekent. De foto’s van Lisanne* zijn ontzettend waardevol geweest om om te gaan met het verdriet en het gemis.

In 2018 zijn wij meegegaan naar de top van de Mont Ventoux tijdens het evenement “Op de voeten/ op de pedalen”.

Het weekend was indrukwekkend, met veel verdriet maar bovenal veel liefde! Wat fijn om met lotgenoten te kunnen praten en ervaringen met elkaar te delen. De klim naar de top van de Mont Ventoux was emotioneel.

Elke stap die we namen…namen we voor haar! Samen zijn we letterlijk uit het diepe dal geklommen!

We dragen de stichting een héél warm hart toe; we noemen de stichting regelmatig zodat het meer naamsbekendheid krijgt, hopen dit jaar wederom op een drukbezochte picknick (www.haveapicknick.nl) en proberen zoveel mogelijk geld op te halen.

Ook dit jaar gaan we naar de top omdat de stichting de komende jaren nog voor zoveel ouders zo ontzettend waardevol kan zijn!

In 2010 zijn wij trotse ouders geworden van onze eerste dochter Ilse*. Helaas is zij levenloos geboren. Daar hebben we veel verdriet om gehad en nog missen wij haar. Ons verdriet is een stukje dragelijker gemaakt door de mooie foto’s van Ilse* die wij geheel kosteloos hebben gekregen van stichting Make a Memory.

Ilse* zou op 31 augustus 2020 10 jaar worden en dat was voor ons een mooi moment om iets terug te geven aan Make a Memory. Daarom hebben we ons begin 2020 ingeschreven voor Opdepedalen editie 2020. Helaas speelde ook hier Corona partte en heeft de organisatie terecht deze editie afgeblazen. Op de vraag van de organisatie of wij ons willen inzetten voor editie 2021 hoefden we niet lang na te denken. Uiteraard een ja!

Ondanks Corona zijn de voorbereidingen in volle gang. Wat is lekkerder dan buiten sporten met een mooi doel in gedachte! We wandelen en fietsen er flink op los en door ook 1x in de week krachttraining te doen hopen we de top van de Mont Ventoux te behalen.

Uiteraard zijn we ook druk bezig met sponsoring. We waren vorig jaar al een eind op weg naar ons streefbedrag en hopen er met dit extra jaartje een mooi eindbedrag van te kunnen maken!

Als ik afgelopen jaar iets geleerd heb, dan is het wel dat ik zo ontzettend dankbaar ben dat mijn gezin gezond is. Helaas is dat geluk niet voor iedereen weggelegd. Daarom is stichting Make a Memory zo belangrijk. Zij kunnen het verschil maken in een verschrikkelijk periode die sommige ouders helaas moeten meemaken.

In 2017 ben ik trotse ouder geworden van mijn zoontje Jacey.

Helaas is hij stil geboren.

Door stichting Make a Memory heb ik nu professionele foto’s van Jacey. Ze zijn erg mooi en troostvol.

Door deze ervaring, weet ik hoe belangrijk het is, dat stichting

Make a Memory door kan gaan met hun FANTASTISCHE werk.

Elke ouder verdient dit!

In 2019 ben ik voor het eerst meegegaan naar de Mont Ventoux. Op de top aangekomen heb ik, nadat ik wat was bekomen van de klim en mijn emoties, besloten nog een keer mee te gaan. Als fotograaf voor Make e Memory heb ik tijdens onze dagen in Frankrijk ervaren hoe belangrijk de foto’s voor ouders zijn. Sponsorgeld en donaties zijn hard nodig zodat we voor ouders die dat willen foto’s kunnen blijven maken.

Na een ziekenhuisopname van 5 weken zijn wij op 19 maart 2020 (na een zwangerschap van 35 weken) de trotse ouders geworden van ons zoontje Jim*. Na een semi-spoed keizersnede is Jim* geboren en hebben de kinderartsen alle zeilen bijgezet om hem te helpen. Helaas maakte hij geen kans en hebben we hem helaas na een paar uur moeten laten gaan. Een van de moeilijkste momenten van ons leven gepaard met heel veel verdriet.

Vanuit het ziekenhuis is meteen diezelfde nacht aangeboden om @stichtingmakeamemory te benaderen en op zaterdag 21 maart 2020 is de fotograaf bij ons thuis langs geweest voor het maken van foto’s. Een hele fijne professionele fotograaf die met veel liefde en respect ons als gezin en Jim* op de foto heeft vastgelegd. Een blijvende herinnering, tegelijkertijd de laatste herinneringen van hem die we hebben kunnen vastleggen op een foto.

Na een week hebben we een vijfluik ontvangen met prachtige foto’s, samen met een USB met tal van mooie foto’s. Foto’s gemaakt en bewerkt door een fotograaf, ad hoc, vrijwillig en niet gepland. De waarde van deze foto’s in deze moeilijke periode is niet in geld uit te drukken.

Inmiddels gaat het weer goed met ons, we hebben de draad weer opgepakt en hebben onze draai weer gevonden. We zijn iedereen ontzettend dankbaar voor alle liefde en warmte die we hebben ontvangen, op welke manier dan ook. We zijn de stichting ontzettend dankbaar voor de mooie herinnering.

11 maart 2021 zijn wij trotse ouders geworden van onze stil geboren zoon Levi*. Een gebeurtenis waar wij nooit rekening mee hebben gehouden. De 2e dag dat Levi bij ons thuis was is er een fotograaf van Stichting Make a Memory bij ons geweest. Zo fijn dat we met de ontvangen foto’s toch een blijvende herinnering hebben aan Levi.

Graag willen wij iets terugdoen voor de stichting en gaan wij samen de uitdaging aan om de Mont Ventoux te beklimmen. Kim te voet en Dennis op de fiets naar de top.